Jeg tilbyder terapeutiske samtaler i et trygt, udviklende, empatisk, emotions- og løsningsfokuseret rum. Et rum, hvor du kan tage de første skridt til at udfordre dit tankesæt og komme i kontakt med dine primære følelser. Den kontakt og de følelser kan du bruge som navigations system i forhold til at komme til at leve dit liv efter dit hjerte og dine værdier.

Du kan trygt komme til mig, hvis du har lyst og mod på personlig indsigt og udvikling. Måske befinder du dig et sted i livet, hvor du har brug for at se tingene fra et nyt perspektiv. Du oplever måske, at du har brug for forandring og har lyst til at flytte dig væk fra det, du har lært, fået fortalt og måske også fortæller dig selv. Noget mangler, du tappes for energi og fyldes ikke op igen.

Måske du kunne have brug for støttende, omsorgsfulde og nysgerrige spørgsmål for at finde frem til dine livsværdier. Det kunne hjælpe dig med at få adgang til dine følelser og behov, så du kan gå målrettet efter et liv med værdi, glæde og livskvalitet.

Både gennem egen erfaring og min erfaring med arbejdet med mennesker gennem de sidste 22 år, har jeg erfaret det positive og transformerende med at kombinere samtaleterapi med arbejdet med krop og sind. Derfor tilbyder jeg også yinmindterapi. En kombination af samtaleterapi, yin yoga og mindfulness. I disse sessioner, er det fleksibelt, hvad, hvordan og hvor meget af hvert, der skal fylde. I nogle sessioner skal nervesystemet balanceres gennem yin yoga eller mindfulness øvelser, før at samtaleterapien har effekt. I andre sessioner er det samtalen der fylder mest. Vi tilrettelægger og afstemmer fra gang til gang.

Ud over terapeutiske samtaler udbyder jeg rådgivning, supervision og konsulentarbejde til private, skoler, institutioner, virksomheder og kommuner.  Jeg har arbejdet professionelt med udsatte, sårbare børn og familier med særlige behov i gennem de sidste 15 år. Der ud over har jeg erfaring med kompetenceudvikling og ledelse i kommunalt regi. Jeg tilbyder samtaler og yinmind til personalegrupper og stress ramte medarbejdere. Både forebyggende og som tilbagevenden efter stress  eller længerevarende sygdoms forløb.

Som en del af jeres virksomheds sundheds pakke kan jeg hjælpe jeres medarbejdere med at holde balancen i arbejdslivet, skabe trivsel og  nedsætte antallet af sygedage.

På skoler, institutioner og botilbud underviser jeg elever, beboere og medarbejdere i yin yoga og mindfulness.

Jeg har faste ugentlige yinmind hold, og afholder workshops, retreats, samt arrangerer mindfulness vandreture.